Pret FOTO BOTEZ

Pachet BASIC – 500 RON

-mini-sedinta foto acasa la dvs. cu momentele de dinaintea botezului
-fotografierea evenimentului la biserica si poze cu invitatii inainte si dupa slujba religioasa
-toate fotografiile sunt atent selectate si editate ulterior, dvs. primind la final un pachet cu cele mai reusite dintre ele, fara a exista un numar limita de fotografii

-trimiterea fotografiilor la rezolutie mare prin wetransfer.com
-fotografiile pot fi vizualizate de rude sau prieteni, pe site-ul nostru, timp de aprox. 3 saptamani de la eveniment folosind un cod unic (vezi sectiunea ZONA CLIENTI)

La cerere se poate realiza si dvd personalizat in carcasa cu coperta sau fotografii printate pe hartie fotografica si albume fotocarte.

Pachet EXTRA – 750 RON

La acest pachet se adauga si doua ore la restaurant, imediat dupa biserica, pentru a asurprinde cateva cadre cu invitatii, atmosfera din timpul petrecerii si cateva poze cu tortul, facute intr-un separeu, alaturi de nasi.

Toate celelalte detalii cu privire la fotografii , precizate mai sus, in cadrul pachetului basic, se aplica si pachetului extra.

Ofertele de mai sus pot fi adaptate si altor cerinte sau recomandari din partea clientilor.

Oricarui pachet i se poate adauga un ALBUM FOTO DIGITAL, de diferite dimensiuni si coperti, la alegerea clientului. cu preturi ce variaza intre 350 lei si 450 lei. Toate albumele contin minim 10 coli, in care pot fi incadrate in jur de 50 de fotografii. Se mai pot adauga coli, daca sunt selectate mai multe fotografii. Acesta se realizeaza dupa predarea fotografiilor de la eveniment si dupa ce clientul isi selecteaza pozele pe care le doreste in album.

Pret FOTO CUNUNIE

500 RON

-mini sedinta foto inaine sau dupa cununia civila
-fotografiere cununie civila, toate fotografiile fiind seatent selectate si editate, la final ramanand doar cele mai reusite, fara un numar limita stabilit inainte
– Fotografiile va sunt trimise prin Wetransfer sau un alt site asemanator, disponibil pentru fisiere de mari dimensiuni.
-fotografiile pot fi vizualizate de rude sau prieteni, pe site-ul nostru,  timp de aprox. 3 saptamani de la eveniment folosind un cod unic (vezi sectiunea ZONA CLIENTI )

Pret FOTO ANIVERSARI COPII

450 RON

Oferta este valabila pentru o petrecere cu o durata de aproximativ 3 ore.

Fotografiem cu drag petrecerea micutului dvs. : zi de nastere, serbari, alte evenimente, etc .

-fotografiere pe toata durata evenimentului
-toate fotografiile sunt atent selectate si editate
-fotografiile pot fi vizualizate de rude sau prieteni, pe site-ul nostru,  timp de aprox. 3 saptamani de la eveniment folosind un cod unic (vezi sectiunea ZONA CLIENTI)