Pret FOTO BOTEZ

Pachet BASIC – 500 RON

-mini-sedinta foto acasa la dvs. cu momentele de dinaintea botezului
-fotografierea evenimentului la biserica si poze cu invitatii inainte si dupa slujba religioasa
-toate fotografiile sunt atent selectate si editate ulterior, dvs. primind la final un pachet cu cele mai reusite dintre ele, fara a exista un numar limita de fotografii

-trimiterea fotografiilor la rezolutie mare prin wetransfer.com
-fotografiile pot fi vizualizate de rude sau prieteni, pe site-ul nostru, timp de aprox. 3 saptamani de la eveniment folosind un cod unic (vezi sectiunea ZONA CLIENTI)

La cerere se poate realiza si dvd personalizat in carcasa cu coperta sau fotografii printate pe hartie fotografica si albume fotocarte.

Pachet EXTRA – 980 RON

-Fotografierea intregului eveniment cu momentele de acasa, biserica si restaurant, pe durata a maxim 8-9 ore in ziua respectiva. Se aplica toate detaliile precizate in descrierea pachetului Basic. Putem adapta oferta noastra si altor cerinte sau recomandari, cum ar fi o sesiune foto la restaurant mai scurta, imediat dupa biserica, o ora sau doua pentru a surprinde cateva cadre cu invitatii.

Oricarui pachet i se poate adauga un ALBUM FOTO DIGITAL, coperti si file carton, 15×30 cm, 10 file, aprox. 60 fotografii, la pretul de 350 RON. Acesta se realizeaza dupa predarea fotografiilor de la eveniment si dupa ce clientul isi selecteaza pozele pe care le doreste in album.

Realizam la cerere si alte modele de ALBUME FOTO DIGITALE  (ex. cu coperti din piele ecologica , dimesiuni mai mari, etc ) pretul acestora variind in functie de tipul de coperta dorita si dimensiune.

Pret FOTO CUNUNIE

450 RON

-mini sedinta foto inaine sau dupa cununia civila
-fotografiere cununie civila, toate fotografiile fiind seatent selectate si editate, la final ramanand doar cele mai reusite, fara un numar limita stabilit inainte
– Fotografiile va sunt trimise prin Wetransfer sau un alt site asemanator, disponibil pentru fisiere de mari dimensiuni.
-fotografiile pot fi vizualizate de rude sau prieteni, pe site-ul nostru,  timp de aprox. 3 saptamani de la eveniment folosind un cod unic (vezi sectiunea ZONA CLIENTI )

Pret FOTO ANIVERSARI COPII

400 RON

Oferta este valabila pentru o petrecere cu o durata de aproximativ 3 ore.

Fotografiem cu drag petrecerea micutului dvs. : zi de nastere, serbari, alte evenimente, etc .

-fotografiere pe toata durata evenimentului
-toate fotografiile sunt atent selectate si editate
-fotografiile pot fi vizualizate de rude sau prieteni, pe site-ul nostru,  timp de aprox. 3 saptamani de la eveniment folosind un cod unic (vezi sectiunea ZONA CLIENTI)